Αρχική
Ποιοί Είμαστε PDF Εκτύπωση E-mail
Καλωσήρθατε στην πανέμορφη νοτιοδυτική ακτή της Κρήτης. Η ευχή μας είναι να γίνει η διαμονή σας μαζί μας όσο πιο ευχάριστη γίνεται, παρέχοντας όλη τη βοήθεια που θα χρειαστείτε για να αδράξετε την ευκαιρία να περάσετε όσο πιο δημιουργικά γίνεται τις πολύτιμες διακοπές σας.
Η επιχείρησή μας είναι οικογενειακή και για το λόγο αυτό προσφέρουμε περισσότερα από απλά ένα κλειδί για το δωμάτιό σας. Η γλώσσα που μιλάτε δε θα είναι πρόβλημα, καθώς γνωρίζουμε καλά Αγγλικά, Σουηδικά και Ελληνικά και έτσι θα νιώσετε σαν το σπίτι σας.
Αν είστε περιπετειώδεις τύποι θα λατρέψετε τις υπηρεσίες πεζοπορίας, ιππασίας, κατάδυσης, ποδηλάτου στο βουνό και ελεύθερη πτώση bungee jumping από ύψος 138 μέτρων.
Αν πάλι είστε της χαλάρωσης, βρισκόμαστε σε μια εκπληκτική θέση κοντά στο δρόμο της κύριας τουριστικής περιοχής της Πλατανιάς, από όπου μπορείτε να ξενικήσετε τον περίπατό σας μέχρι την παραλία μήκους 20 χιλιομέτρων, η οποία είναι ελεύθερη από πολύ κόσμο. Στην πισίνα μας μπορείτε να χαλαρώσετε με ευχάριστη μουσική μέσα στον κήπο μας. 
Σπιτικές λιχουδιές με τα φρεσκότερα ντόπια υλικά σε ντόπιες τιμές είναι πάντα διαθέσιμες στο Jungle Juice Snack Bar. Για τους πιο ζωηρούς υπάρχει το μπαρ με θέα από την ταράτσα, στο οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε τη βραδιά σας.
Στον κύριο δρόμο μπορείτε εύκολα να βρείτε ένα ταξί ή να πάρετε το λεωφορείο για τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά κλαμπ όπως ο Μύλος και το Πορτοκάλι, τα οποία είναι μόλις 5 χιλιόμετρα μακριά. Αν σχεδιάζετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο, από το ξενοδοχείο μας έχετε εύκολη πρόσβαση στο κύριο οδικό δίκτυο, το οποίο είναι η πύλη για το υπόλοιπο νησί.
Τρέφουμε μεγάλη αγάπη για την Κρήτη στο οποίο ζούμε και είμαστε βέβαιοι ότι η πρώτη σας εμπειρία μαζί μας δε θα είναι η τελευταία. Ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα.
Μάικ και Σάρα
 
Hosted by innoview.gr